Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدادادیان گفت: مردم از خرید زولبیا و بامیه با رنگ غیرمعمول بپرهیزند و در صورت مشاهده چنین مواردی، آن را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن ماه رمضان تشدید نظارت‌ها پیش از فرا رسیدن این ماه مبارک آغاز شده و حدود یکصد بازرس بهداشت محیط به بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن حساس می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افزود: همچنین در قالب تیم مشترک، گشت های بازرسی فعال شده و به طور ویژه اماکنی نظیر نانوایی ها به خصوص نانوایی های بربری و سنگک که هنگام افطار بسیار شلوغ می شوند از نظر رعایت مسائل بهداشتی و کیفیت مورد نظارت قرار می گیرند.

خدادادیان خاطرنشان کرد: علاوه بر انجام بازرسی از نانوایی ها، نمونه برداری نیز صورت می گیرد که هنگام پخت نان از مواد افزودنی غیر مجاز استفاده نشود.

وی از نظارت بر قنادی ها و کارگاه های شیرینی پزی به ویژه در حوزه پخت زولبیا و بامیه خبر داد و عنوان کرد: موضوع سلامت مواد اولیه و رعایت مسائل بهداشتی در مراحل مختلف پخت زولبیا و بامیه از جمله فرآوری، بسته بندی و تحویل به مشتری بسیار حائز اهمیت است.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: نظارت بر قنادی ها و کارگاه های پخت زولبیا و بامیه از نظر میکروبی و شیمیایی بسیار مهم است و در این رابطه برای انجام نمونه برداری و آزمایش با معاونت غذا و دارو هماهنگی های لازم انجام گرفته است.

خدادادیان با تاکید بر اینکه استفاده از رنگ‌ شیمیایی هنگام پخت زولبیا و بامیه ممنوع است، تصریح کرد: پخت هرگونه زولبیا و بامیه رنگی ممنوع است بلکه تنها باید در عرف همیشگی به صورت نه چندان کم رنگ و نه چندان غلیظ پخت شود.

وی افزود: مردم از خرید زولبیا و بامیه با رنگ غیرمعمول بپرهیزند و در صورت مشاهده چنین مواردی، آن را از طریق سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.

خدادادیان همچنین از نظارت بر مراکز کبابی، آش و حلیم پزی با همکاری تعزیرات حکومتی، بازرسان سازمان صمت و پلیس اماکن خبر داد.

وی افزود: در راستای تامین اقلام اساسی و به منظور پیشگیری از گران فروشی نظارت بر فروشگاه های بزرگ عرضه کننده اقلامی چون روغن، برنج، گوشت، لبنیات و خرما در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پخت زولبیا و بامیه بهداشت محیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۴۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم

مهدی عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره خرید اتوبوس از شرکت چینی در شهرداری تهران با بیان اینکه در جریان گفتمان انقلابی اولویت کار است، اظهار کرد: فرهنگی که در این جریان نهادینه شده این است که برای ایفای حقوق مردم و ایجاد دستاورد برای کشور و پیشرفت در مسیر عدالت محوری با احدی تعارف ندارد و این حٌسن این جریان است.

وی افزود: اگر جایی گفت‌وگو و بحثی می‌شود برای پیشگیری از عبور از آسیب‌هایی است که ممکن است به اعتماد عمومی لطمه بزند و در آینده میراثی از عملکرد نامطلوب به جای بگذارد.

عباسی با بیان اینکه این گفت و گوها در صحن شورا فرایندی برای حفاظت از حقوق مردم و دستیابی به دستاوردهای مهم و بدون حاشیه است، یادآور شد: پایه سوالات اسناد است. سوال ما از اسناد پرسیده شده و پیش از هر پاسخی، اسناد صحبت می‌کنند. ممکن است پاسخ‌ها خروجی تفکرات ذهنی و یا آمال و اهداف بلندمدت باشد و لیکن آنچه برای ما ملاک عمل است، اسناد هستند. در نتیجه تا زمانی که اسناد وجود نداشته باشند، با کلی‌گویی و ترسیم یک شکل شماتیک و عدم ورود به جزئیات، نتیجه به دست نخواهد آمد و به نوعی اتلاف وقت و یا زمان خریدن برای عبور از آن مرحله رقم خواهد خورد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در ابتدا باید اسناد دریافت شود و بررسی کارشناسی صورت بگیرد، تصریح کرد: پس از بررسی کارشناسی، ارائه توضیحات در خصوص ابهامات انجام شود. مرحله بعد ممکن است اختلاف نظر بین موافقان و مخالفان باشد. فعلاً ما در گام اول هستیم و سندی برای بررسی و کارشناسی فنی وجود ندارد.

معادل بودجه دو سال شهرداری خرید خارجی صورت گرفته است

وی با تأکید بر اینکه آنچه اهمیت دارد این است که دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو خرید خارجی صورت گرفته است، یادآور شد: سوالاتی در این خصوص مطرح است. این رقم بسیار بزرگ است و تقریباً بودجه دو سال شهرداری است. از چه فضایی قرار است خرید انجام دهیم و آیا فرایند رقابتی در آن کشور رعایت شده است یا خیر؟ آیا تخفیف‌های چشمگیر چنین خریدی اخذ شده است؟ آیا از مکانیزم پشتیبانی قطعی اطمینان حاصل شده است؟ آیا آموزش نیروی انسانی به عنوان اپراتور و تعمیرکار این وسایل صورت گرفته است؟ آیا پشتیبانی از قطعات و ضمانت‌های لازم و نمایندگی خدمات پیش‌بینی شده است؟ انتقال تکنولوژی به چه شکلی صورت می‌گیرد؟

عباسی ادامه داد: پرسش دیگر این است که واسطه‌ها چه کسانی هستند؟ آیا در این زمینه واسطه معنا پیدا می‌کند؟ چرا خرید مستقیم صورت نمی‌گیرد؟ وقتی قراردادی در دست ما نیست و شفافیت کامل نیست می‌توان بدترین فرضیه‌ها را در نظر گرفت. شاید افراد پاسخ داشته باشند اما در اختیار شورا قرار نگرفته و باید گفت‌وگو صورت بگیرد و اطمینان حاصل شود.

وی با بیان اینکه مافیا در خرید خارجی شکل می‌گیرد، یادآور شد: مافیا در خوروسازی داخلی نیست و خودروسازان داخلی و همچنین تولیدکنندگان واگن‌های مترو عموماً از شرکت‌های دولتی و شبه دولتی هستند و دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و حاکمیتی روی این خودروسازان متمرکز هستند و امکان ندارد خطاهای غیرمتعارف انجام دهند و در چنین خریدی بتوانند زد و بند مالی رقم بزنند؛ چراکه دستگاه نظارتی بر آنها حاکم است اما ما مطمئن نیستیم که در خرید خارجی در خلأ، بدون حضور دستگاه‌های نظارتی و با دسترسی‌های بسیار سخت برای کسب اطلاعات لازم، ارتباطات نامشروع مالی شکل نگرفته باشد. بنابراین مافیا در خرید خارجی صورت می‌گیرد و باید در این فضا صیانت و حفاظت از دارایی‌های مردم در دستور کار قرار بگیرد.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه امروز نمی‌توان در مورد قراردادهای خرید وسایل حمل و نقل عمومی از چین قضاوت کرد، گفت: زمانی می‌توان در مورد قراردادها صحبت کرد که تمامی جزئیات بررسی شود و از تمام بخش‌ها اطمینان حاصل کنیم و در نتیجه این اقدامات قراردادی را خواهیم داشت که می‌تواند از حقوق و منافع مردم حفاظت خواهد شد و به عنوان یک کار خوب باقی خواهد ماند.

وی با بیان اینکه تصمیم بدون اطلاعات کافی درست نخواهد بود، اظهار کرد: اگر باور ما این است که یک تایپیست و چند کارشناس، از عضو شورا صلاحیت بیشتری دارند حق داریم قراردادها را به اعضای شورا ندهیم.

کد خبر 6097757

دیگر خبرها

  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب