Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرچه بالا رفتن قیمت شکر، زمینه ساز افزایش قیمت زولبیا و بامیه در کشور شده، اما همچنان بازار فروش این شیرینی ویژه رمضان، داغ است و البته عده ای هم هستند که تنها با تهیه 250 گرم از این محصول، کام خود را در افطاری ها شیرین می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، همزمان با روزهای ماه مبارک رمضان، بازار شیرینی های مخصوص این ماه از جمله زولبیا و بامیه در سراسر کشور داغ داع می شود و در تویسرکان هم اوضاع به همین منوال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امروز به یکی از کارگاه های تولید این شیرینی ویژه رمضان در این شهرستان می رویم.  به گفته مسئولان حوزه بهداشت محیط مردم عزیز می توانند زولبیا و بامیه مورد نیاز خود را از مراکز تولید و عرضه مطمئن در شهرستان تهیه کنند.


گاهی پیش می آید که دست فروشان هم اقدام به عرضه این شیرینی می کنند اما باید مراقب بود که نکات بهداشتی در تهیه و توزیع آن رعایت شده باشد.
و اما این روزها گرچه قیمت زولبیا و بامیه به علت افزایش شکر حتی در برخی مناطق به 20 هزار تومان هم می رسد، با این حال مردم همچنان استقبالی نسبی، از این شیرینی برای رنگین کردن سفره های افطاری خود دارند.


سوری یکی از شهروندان تویسرکانی در گفت و گو با خبرنگار رودآور با بیان اینکه هرزچندگاهی در این ماه پر برکت اقدام به خرید زولبیا و بامیه می کند، گفت: امیدواریم که ناظران بهداشت و بازرسان این حوزه نظارت ویژه ای بر مراکز تولید و عرضه این شیرینی خوشمز داشته باشند.


وی اظهار کرد: ما از نحوه تهیه زولبیا و بامیه آگاهی نداریم و باید به قنادها اعتماد کنیم و البته تاکنون خوشبختانه مسئله ای رخ نداده است.
* افزایش قیمت شکر، شیرینی های مخصوص رمضان را گران کرده


عبدالملکی دیگر شهروند تویسرکانی هم در گفت و گو با خبرنگر رودآور، عنوان کرد: گاهی پیش می آید که برخی زولبیا و بامیه ها کیفیت خوبی ندارند، اما در این اوضاع و احوال نامناسب معیشت مردم و گرانی ها، از آنجا که این زولبیا و بامیه ها کم کیفیت ارزان تر به فروش می رسند، بالاجبار برای آن که فرزندانمان لااقل مزه آن را بچشند خریداری می کنم.
وی تصریح کرد: می گویند قیمت شکر به 9 هزار و حتی بیشتر از این ها رسیده و قنادان هم چاره ای جز گران تر فروختن زولبیا و بامیه تولید شده خود ندارند.


* ضرورت خریداری زولبیا و بامیه از مراکز معتبر


الوندی دیگر شهروند تویسرکانی هم گفت: برخی ها در این اوضاع به دنبال سودجویی در هیاهوی بازار داغ خرید و فروش زولبیا و بامیه هستند و تولیدات بی کیفیت را که معلوم نیست در کدام مکان تهیه می کنند برای فروش به بازار می آورند، البته این مطلب در تویسرکان کمتر دیده شده است.
وی ادامه داد: گاهی اوقات قنادان همه موارد بهداشتی برای تهیه زولبیا و بامیه را رعایت می کنند، اما پیش آمده که در طولانی‌مدت آن را در فضای باز نگهداری می کنند، بدین ترتبیب از کیفیت این شیرینی کاسته می شود.


به گزارش خبرنگار نافع؛ به گفته کارشناسان حوزه بهداشت محیط شهروندان عزیز در تهیه زولبیا و بامیه نسبت به کیفیت آن دقت بیشتری داشته باشند و اگر این شیرینی سوخته تر و تیره تر بود خریداری نکنند، چرا که این خصوصیات  زولبیا و بامیه نشان دهنده آن است که در روغنی جوشیده، تهیه شده است و مرغوبیتی ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۱۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!

به گزارش همشهری آنلاین، از ابتدای امسال، سقف قیمت بلیت کنسرت‌های پایتخت به مرز ۹۰۰ هزار تومان رسید که این اتفاق، برخلاف آن‌چه انتظار می‌رفت، اگرچه در ابتدا، سکته‌ای موقت را در روند استقبال مخاطب رقم زد اما اکنون نگرانی خاصی از این بابت احساس نمی‌شود و فرآیند استقبال از اجراهای زنده، به‌مانند قبل بازگشته است.

افزایش ۱۰۰ هزار تومانی سقف بلیت کنسرت، تا چه اندازه منطقی و درست است؟

طبیعی بود که در ابتدای سال جدید، قیمت سالن‌ها به عنوان بزرگ‌ترین هزینه برگزاری یک کنسرت، به‌مانند سایر اقلام، با درصدی رشد همراه است. برای سال گذشته، قیمت گران‌ترین سالن پایتخت، برای ۳ روز پایانی هفته، ۴۲۰ میلیون تومان بوده است. این رقم با هزینه‌های دیگری چون صدا، ال‌ای‌دی، بیمه مخاطبان، پارکینگ، اتاق تشریفات، سالن پذیرایی و ... هزینه‌ای حدود ۵۰۰ میلیون تومانی را روی دست تهیه‌کنندگان می‌گذاشت. حالا به این رقم بیفزائید دستمزد خواننده، گروه نوازنده، صدابردار و ... را که سبب می‌شد تا حتی اگر ۳۰ صندلی یک کنسرت خالی بماند، آن برنامه، صرفه اقتصادی چندانی برای تهیه‌کننده موسیقی نداشته باشد.

حالا و با شروع سال جدید، هزینه برخی سالن‌ها، با رشد حدودا ۱۰درصدی مواجه شده است که این مهم سبب می‌شود تا تنها، هزینه اجاره سالن و متعلقات آن به چیزی درحدود ۵۵۰ میلیون تومان برسد که برای چنین وضعیتی، چاره‌ای جز افزایش قیمت بلیت وجود ندارد. اکنون حتی بیم آن می‌رود که با شروع دور جدید کنسرت‌ها از پایان ماه صفر (نیمه‌های شهریورماه) باز هم سالن‌داران، هزینه اجاره سالن را افزایش دهند.

طی خبری که به گوش خبرنگار ایرنا رسیده، درابتدا، تهیه‌کنندگان رقم ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان را به‌عنوان سقف قیمت بلیت کنسرت برای سال جدید پیشنهاد می‌دهند اما این رقم به ۹۰۰ هزار تومان تعدیل یافت و درمقابل، کف قیمت بلیت که برای سال گذشته، رقم ۳۴۰ هزار تومان بود، به ۵۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد. بنابراین هم‌اکنون کنسرت‌های پایتخت، بین ۵۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

چه کنیم که کنسرت از حالت یک کالای لوکس خارج شود؟

کنسرت سال‌هاست که با این اعداد و ارقام، به یک کالای لوکس تبدیل شده که برخی اقشار جامعه، استطاعت بهره‌مندی از آن را ندارند. استقبال بسیارخوب مخاطبان از کنسرت‌های جشنواره فجر سال گذشته که قیمت بلیت‌هایش از ۹۵ هزار تا ۵۰۰ هزار تومان متغیر بود، نشان داد که درصورت کاهش مبلغ بلیت، سایر اقشار نیز از این اتفاق، استقبال خواهند کرد بنابراین اگر قرار باشد در شرایط عادی نیز استقبال خوبی از کنسرت‌ها صورت بگیرد، در وهله نخست باید هزینه سالن‌ها پائین بیاید.

تهیه‌کنندگان رقم ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان را به‌عنوان سقف قیمت بلیت کنسرت پیشنهاد می‌دهند اما این رقم به ۹۰۰ هزار تومان تعدیل یافت و کف قیمت بلیت نیز به ۵۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد

در این مقوله، توجه به چند نکته بسیار ضروری است: این سالن‌ها، طی سانس‌های صبح خود، میزبان برنامه‌های مختلفی هستند که درآمدزایی بسیارخوبی از این محل کسب می‌کنند و بنابراین دلیلی ندارد که برای سانس‌های شبانه که طبیعتا باید خالی باشند و برنامه‌ای در شب برگزار نمی‌شود، چنین ارقامی را از کنسرت‌گذاران دریافت کنند.

ثانیا اگر هم بخواهیم به استانداردهای جهانی این حوزه توجه کنیم باید بگوئیم که اولا، هیچ‌یک از این سالن‌ها، اختصاصا برای برگزاری کنسرت ساخته نشده‌اند و عموما سالن‌های همایش هستند که بعضا پخش فیلم نیز می‌کنند بنابراین نباید هزینه سالن‌های تخصصی کنسرت را دریافت کنند. همچنین این سالن‌ها، هزینه‌هایی چون پارکنیگ، بیمه انفرادی و ... را به کنسرت‌گذار تحمیل می‌کنند که سبب می‌شود تا هزینه نهایی کنسرت بالا برود.

حتی برخی از این سالن‌ها، فاکتورهای عجیبی برای کنسرت‌گذارها می‌پیچند. مثلا بک‌استیج در تمام جهان، به همراه سالن در اختیار گروه قرار می‌گیرد اما برخی سالن‌های پایتخت، بابت این امکان و جدای از هزینه سالن برگزاری، هزینه‌های سنگینی دریافت می‌کنند که سبب می‌شود تا افزایش مبلغ بلیت به تنها راهکار کنسرت‌گذار برای صرفه اقتصادی تبدیل شود.

باید فرهنگ کنسرت‌گذاری را تغییر دهیم

در این شرایط، سالن‌دار، تنها به دریافت هزینه سالن خود می‌اندیشد و برایش مهم نیست که قیمت تمام‌شده بلیت چقدر می‌شود. بنابراین نخستین گامی که باید در مسیر اصلاح قیمت بلیت برداشته شود، ترمیم هزینه سالن و واقعی کردن قیمت اجاره سالن است. وگرنه فعالان حوزه موسیقی که شامل گروه صدابرداری، نوازندگان، خواننده و ... می‌شود، با درک مصائب این حوزه، دستمزدهایی غیرواقعی طلب نمی‌کنند. سنگ بزرگ پیش پای کنسرت‌گذاران، هزینه سالن است که امیدواریم تا انتهای امسال، مشمول جراحی اقتصادی شود چرا که قطعا بهای بلیت برای سال آینده، میلیونی خواهد شد که برازنده برآیند فرهنگی کشور و سرانه نشاط اجتماعی آن نخواهد بود.

ضمن اینکه با احداث آسمانه هنر ایران، این مشکل تاحدودی مرتفع خواهد شد اما ضروری است تا زمان بهره‌برداری از این سازه ایرانی - اسلامی، نسبت به این جولان قیمت سالن‌های کنسرت، یک واکنش درست صورت بگیرد تا هزینه این نرخ‌گذاری‌های سلیقه‌ای، از جیب مردم پرداخت نشود.


کد خبر 849394 منبع: ایرنا برچسب‌ها كنسرت موسيقى خبر مهم موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • نحوه درست کردن ۵ دقیقه‌ای شیرینی نارگیلی؛ خوشمزه و ساده (فیلم)
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا