Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌پزان شهرکرد گفت: تولیدکنندگان از قیمت مصوب ۱۹ هزار تومان ناراضی هستند زیرا قیمت زولبیا و بامیه نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته اما قیمت مواد اولیه تهیه این شیرینی ۳۰۰ درصد افزایش داشته است. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ماه رمضان ماه ضیافت الهی و یکی از بهترین ماه‌های سال است که برکات فراوانی دارد مردم ایران زمین در این ماه به میهمانی خدا دعوت شده و هر چه بیشتر به عبادت پرداخته و روزه‌داری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزه‌داران در لحظه پر برکت افطار به حمد و ثنای پروردگار می‌پردازند و سپس زبان از روزه می‌گشایند، ایرانیان در ماه رمضان و برای لحظه افطار موادغذایی ویژه‌ای استفاده می‌کنند.

زولبیا و بامیه شیرینی‌های خوشمزه و ویژه ماه مبارک رمضان هستند که در لحظه افطار و سحر در کنار خرما، نان و پنیر استفاده می‌شود اما این روزها تولید‌کنندگان زولبیا و بامیه در استان به دلیل گرانی مواد اولیه برای تهیه این محصولات دچار مشکل هستند.

تقی امینیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد از افزایش 40 درصدی قیمت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان امسال خبرداد و گفت: سال گذشته زولبیا و بامیه با قیمت 13 هزار تومان در بازار عرضه می‌شد اما امسال با 40 درصد افزایش با قیمت مصوب 19 هزارتومان به فروش می‌رسد.

وی افزود: رمضان امسال اکیپ‌های مشترک تعزیرات، بهداشت، بازرسی و اتحادیه به صورت مشترک بر تولید و عرضه زولبیا و بامیه در استان نظارت دارند.

همدان| قیمت زولبیا بامیه از 12 تا 14 هزار تومان متغییر استگیلان|‌ عرضه زولبیا و بامیه در ماه رمضان بدون اخذ مجوز ممنوع استقیمت زولبیا و بامیه در مازندران اعلام شد

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌پزان شهرکرد عنوان کرد: کارشناسان مرکز بهداشت هر روز از مراکز تهیه زولبیا و بامیه بازدید می‌کنند و با استفاده از دستگاه‌های آنلاین میزان اکسیداسیون روغن مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه را در حضور خود متصدی می‌سنجند و سلامت روغن را مشخص می‌کنند.

امینیان با اشاره به اینکه چرخه تولید کارتن در کشور تماما به صورت بازیافتی است، گفت: کارتن‌های مصرفی برای تهیه جعبه شیرینی دارای یک ورق یو.وی، یک لایه ورق آلومینیوم و یک ورق  روکش با آرم استاندارد است که کارتن را از نظر بهداشتی برای مصرف آماده می‌کند.

وی ادامه داد: اگر جعبه شیرینی دارای ویژگی‌های فوق نباشد و در داخل یا پشت آن آرم استاندارد وجود نداشته باشد بهداشتی نیست و مصرف آن مشکل دارد.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌پزان شهرکرد عنوان کرد:بازرس اتحادیه و بازرس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به صورت همزمان بر قیمت عرضه زولبیا و بامیه در استان نظارت دارند اما این درحالی است که تولیدکنندگان این محصولات از قیمت مصوب 19 هزار تومان ناراضی هستند زیرا قیمت زولبیا و بامیه نسبت به سال گذشته 40 درصد افزایش یافته اما قیمت مواد اولیه تهیه این شیرینی 300 درصد افزایش داشته است و این عادلانه نیست.

امینیان با اشاره به اینکه قنادان استان حاضر نیستند با افزایش قیمت در حق مردم اجحاف شود، ادامه داد: این افزایش قیمت نامتوازن موجب تولید کم و متضرر شدن قنادان استان می‌شود زیرا سهمیه شکری که به آن‌ها داده می‌شود کم است و در بازار آزاد نیز شکر با قیمت 7 هزار تومان عرضه می‌شود که آن هم در بازار موجود نیست و آرد نشاسته و روغن مصرفی در قنادی‌ها نیز با قیمتی 3 برابر گذشته تهیه می‌شود که موجب می‌شود عرضه این محصول در بازار کم شود.

انتهای پیام/ ع

R41350/P/S6,54/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه چقدر است؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های موسسه آمار ترکیه، تورم سالیانه ترکیه در ماه آوریل به ۶۹.۸ درصد افزایش یافت. تورم سالیانه مربوط به قیمت مصرف کننده هم در این کشور در ماه گذشته نزدیک به ۷۰ درصد رسید که کمی کمتر از انتظار بود. این رقم بالاترین نرخ تورم را از نوامبر سال ۲۰۲۲، آن هم به دلیل افزایش شدید قیمت‌ها به ویژه برای هزینه‌های آموزشی، رستوران‌ها و هتل‌ها، به خود اختصاص داده است.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به ۵۰ درصد افزایش داد و دلیل آن را ادامه نیاز به مقابله با افزایش تورم در این کشور دانست. این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای با اعلام کاهش واردات کالا‌های مصرفی و طلا سایر شاخص‌ها از جمله چسبندگی در تورم خدمات، انتظارات تورمی، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و قیمت مواد‌غذایی را عامل تداوم فشار تورمی دانست. بر طبق اعلام بانک مرکزی ترکیه، سیاست پولی انقباضی تا زمان کاهش تورم ماهیانه حفظ خواهد شد.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • نحوه درست کردن ۵ دقیقه‌ای شیرینی نارگیلی؛ خوشمزه و ساده (فیلم)
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • ثبت ۵۳ میلیمتر بارش در در لیرابی
  • تورم ترکیه چقدر است؟