Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@13:26:36 GMT

توصیه های بهداشتی در ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۳۲۰۶

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان توصیه های بهداشتی را به شهروندان در ماه مبارک رمضان ارائه کرد. ناطقان: به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، با حلول ماه مبارک رمضان و به منظور پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا و افزایش فعالیت های خاص از قبیل توزیع نذورات و غذا، تهیه و فروش زولبیا و بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم و همچنین برگزاری مجالس افطاری و مراسم احیاء شب های قدر در مساجد و اماکن مذهبی توسط روزه داران و هیئت امناء مساجد، لازم است شهروندان و همچنین متصدیان مراکز تهیه و توزیع این نوع مواد غذایی یکسری نکات بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان توصیه های بهداشتی را به شهروندان در ماه مبارک رمضان ارائه کرد.

حمیدرضا گلزاری گفت: باید شیرینی ها از جمله زولبیا و بامیه از مراکز مجاز خریداری شده و از خرید از مراکز و محل های غیرمجاز و دستفروشان خودداری کرد.

 وی افزود: در هنگام خرید این محصولات توجه کنید که متصدیان یا شاغلان بهداشت فردی را رعایت کرده باشند.

وی گفت: زولبیا و بامیه حتما باید در جعبه های مشخص و دارای مهر استاندارد و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت فروخته شود.

گلزاری افزود: در تهیه زولبیا و بامیه نباید از رنگ های شیمیایی استفاده شده باشد.

 وی در خصوص تهیه آش و حلیم گفت: خرید و تهیه آش و حلیم و مواد غذایی مشابه از محل های مجاز و شناخته شده صورت گرفته و به رعایت بهداشت فردی افرادی که این مواد را عرضه می کنند توجه داشته باشید.

 وی تاکید کرد: شهروندان توجه داشته باشند نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی داغ نباید در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و یا ظروف یکبار مصرف نازک و به رنگ روشن و شفاف باشد بنابراین آش و حلیم را در ظرف یکبار مصرف مناسب و ترجیحا بر پایه گیاهی و آلومینیومی تهیه کنند.

 وی اشاره کرد: به طور کلی غذاهای پخته شده و آماده مصرف نباید بیشتر از دو ساعت در فضای آشپزخانه نگهداری شوند و بهتر است در سریعترین زمان ممکن مصرف شود.

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از مردم درخواست کرد، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی موارد را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت (شماره ۱۹۰) اطلاع رسانی کنید. منبع: مهر برچسب ها: توصیه های بهداشتی ، ماه رمضان ، زولبیا و بامیه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: توصیه های بهداشتی ماه رمضان زولبیا و بامیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب