Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر امروز موفق به رصد اخبار علمی پزشکی نشده‌اید، برترین اخبار امروز این سرویس خبری را از نگاه کاربران در ادامه دنبال کنید.

آزمایشگاه سیار در جیب شمامهندسان موفق به تولید وسیله‌ای شدند که می‌توان آن را در موبایل و ساعت قرار داد و از یک آزمایشگاه سیار بهره برد که بسیاری از امور نظارت سلامت را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ذخیره ۷ برابری مصرف روزانه خون در اولین شب قدرمدیرعامل سازمان انتقال خون کشور از حفظ ذخیره ۷ برابری مصرف روزانه خون کشور در اولین شب قدر خبر داد.
بازدید وزیر بهداشت از پایگاه انتقال خون وصال+ تصاویروزیر بهداشت در نخستین شب لیالی قدر از پایگاه انتقال خون وصال بازدید کرد.
شاخص ۵۲ درصدی اهدای مستمر خون در کشوروزیر بهداشت با اشاره به آمار ۵۲ اهدا کنندگان خون به طور مستمر گفت: ذخایر خونی کشور هفت روز برآورد شده است.

هشدار، اگر این نشانه‌ها را دارید مبتلا به «آتیکی فوبیا» هستید!یک کارشناس ارشد مشاوره خانواده ترس از شکست را یکی از علل کناره گیری فرد از رویارویی با موقعیت‌های اجتماعی برشمرد.پذیرایی متفاوت و مدرن از مهمان‌ها با بستنی زغالی + دستورالعمل
بستنی جدیدی به بازار آمده است که به بستنی زغالی معروف است و با صرف کمی وقت می ‌توانید با تهیه آن یک پذیرایی جذاب و ایده‌آل از میهمانان خود داشته باشید.فردا شب آخرین فرصت انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشدمشاور عالی سازمان سنجش گفت: فرداشب ۲۵ پنجشنبه خرداد آخرین فرصت انتخاب رشته در آزمون کارشناسی ارشد است.
سودجویانی که شربت معده به خورد مردم می‌دهندرئیس صنایع انجمن غذایی ایران گفت: برخی سودجویان برای افزایش شفافیت روغن‌های سرخ کردنی به آن شربت معده اضافه می‌کنند.
در شب‌های قدر با خون گرمتان به بیماران زندگی ببخشیداهدای خون، عملی خداپسندانه است که در ایام پرخیر و برکت ماه مبارک رمضان با استقبال زیاد روزه داران مواجه شده است.
در روزهای آینده لذت دیدن سیاره مشتری را در آسمان شب از دست ندهیدمدیر انجمن نجوم آماتوری ایران توضیحاتی را در خصوص وضعیت رصد سیاره مشتری طی یک ماه آینده در آسمان شب ارائه داد.
چشم‌ها هم سکته می‌کنند
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۳۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند

ایتنا - در چند دهه اخیر، شواهد و سیگنال‌های مرموزی از فضا دریافت شده که وجود حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را به یک فرضیه محتمل برای دانشمندان تبدیل کرده است.
در چند دهه اخیر، شواهد و سیگنال‌های مرموزی از فضا دریافت شده که وجود حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را به یک فرضیه محتمل برای دانشمندان تبدیل کرده است.

در این گزارش، به ۵ مورد از برجسته‌ترین این نشانه‌ها اشاره می‌کنیم:
اولین مورد به سال ۱۳۵۴ بازمی‌گردد، زمانی که فضاپیمای وایکینگ ناسا در آزمایشی اولیه در خاک سیاره مریخ، شواهد شیمیایی از حیات در این سیاره پیدا کرد.

اگرچه این یافته‌ها در آزمایشات بعدی تأیید نشد و ناسا وجود حیات در مریخ را رد کرد، اما محققان معتقدند نباید این احتمال را نادیده گرفت چرا که در آن زمان تجهیزات این فرودگر برای تحلیل شواهد کافی نبوده است.

در سال ۱۳۵۵ نیز یک تلسکوپ رادیویی در دانشگاه اوهایو. آمریکا، سیگنالی ۳۷ ثانیه‌ای را از آسمان دریافت کرد که در بازه فرکانسی ممنوعه زمینی قرار داشت. دانشمندان احتمال می‌دهند این سیگنال از سوی موجودات هوشمند فرازمینی ارسال شده باشد، هرچند تاکنون منشأ آن مشخص نشده است.

در سال ۲۰۰۳، پروژه «ست» ناسا، چندین سیگنال رادیویی غیرقابل توضیح از نقاط مختلف آسمان دریافت کرد که پس از مدتی ناپدید شدند. با این حال یکی از این سیگنال‌ها نه تنها ناپدید نشد بلکه قوی‌تر هم شد. این سیگنال ازنقطه‌ای فضایی می‌آمد که هیچ سیاره یا ستاره شناخته شده‌ای در آن وجود نداشت. این امر، احتمال ارسال آن از سوی موجودات هوشمند فرازمینی را تقویت کرد.

کشف گاز متان در جو سیاره مریخ در سال ۱۳۸۶ از دیگر نشانه‌های حیات در فضاست. از آنجایی که عمده متان در جو زمین توسط موجودات زنده تولید می‌شود، این یافته دانشمندان را به فرضیه وجود باکتری‌ها و میکروب‌های تولیدکننده متان در سیاره سرخ سوق داد. شواهد دیگری نیز از جمله کشف ترکیب فرمالدئید ناشی از اکسیداسیون متان در مریخ، این فرضیه را تقویت کرده است.

در رویدادی دیگر در سال ۱۳۸۲، محققان ایتالیایی احتمال دادند که آثار گوگرد یافت شده در سطح قمر اروپا که فضاپیمای گالیله از این قمر سیاره مشتری جمع‌آوری کرده می‌تواند نشانه‌ای از حیات باکتری‌های زیرسطحی باشد که در اقیانوس‌های گرم این قمر زندگی می‌کنند. البته برخی محققان دیگر این ایده را رد کرده‌اند.

همانطور که مشاهده می‌شود، شواهد متعددی از احتمال وجود حیات خارج از سیاره زمین وجود دارد که تلاش برای یافتن پاسخ‌های قطعی در این زمینه همچنان ادامه دارد.
 

دیگر خبرها

  • پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان
  • تصاویر نجومی شانزدهم اردیبهشت (۵ مه)
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله