Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در ماه مبارک رمضان 210 بازرس بهداشت محیط در استان طی ساعات اداری بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و سلامت آن نظارت می‌کنند.

حسینعلی نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مطابق روال سال گذشته در ایام ماه رمضان با توجه به اینکه برخی مراکز اقدام به فعالیت‌های خاصی مانند تهیه و توزیع انواع آش و حلیم برای افطاری می‌کنند بنابراین نظارت‌های بهداشتی در این ایام تشدید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از پیش از آغاز ماه رمضان جلسات هماهنگی نظارت‌های ما در استان تشکیل شده و اکنون تیم‌های نظارت بهداشت محیط در ساعات اداری و غیراداری یعنی در زمان افطار و پس از افطار، بر تولید و عرضه موادغذایی نظارت شدید دارند.

نوروزی با تأکید بر اینکه در دو شهر بزرگ ملایر و همدان تیم‌های بازرسی شبانه هم فعال است، خاطرنشان کرد: در اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز بازدیدهای مشترکی مبنی بر تهیه و توزیع مواد غذایی انجام می‌شود.

مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی همدان به اهمیت نحوه تولید و عرضه زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: در همدان و ملایر دو اکیپ بازرسی سیار و در سایر شهرستان‌ها نیز یک اکیپ بازرسی سیار بر سلامت موادغذایی به ویژه زولبیا و بامیه نظارت می‌کنند.

وی تأکید کرد: در هر اکیپ دو نفر کارشناس بهداشت همراه با تجهیزات کامل بازرسی نظیردستگاه کنترل کیفیت روغن، نمک،phمواد غذایی در لبنیات سنتی و بستنی بر کیفیت موادغذایی نظات می‌کنند.

فروش زولبیا و بامیه خارج از محل تولید ممنوع است

نوروزی با تأکید بر اینکه اجازه نمی‌دهیم زولبیا و بامیه خارج از محل تولید به فروش برسد، اظهار کرد: طبق قانون نظام صنفی، تولیدکنندگان زولبیا و بامیه تنها مجاز به توزیع آن در محل تولید هستند.

وی از مردم خواست تا در خریدهای خود دقت کنند و موادغذایی را از محل‌های معتبر و فروشندگانی کهپروانه کسب و بهداشتی دارند، تهیه کنند.

نوروزی گفت: در برخی موارد دیده شده که افراد غیرمتخصص در زمان افطار اقدام به تهیه و توزیع انواع آش و حلیم می‌کنند در حالی که نه تخصص آن را دارند وفاقد پروانه کسب هستند بنابراین هیچ اطمینانی به سلامت موادغذایی آنها نیست.

وی با بیان اینکه تخلف این‌گونه افراد یک تخلف صنفی است که از اصناف خواستار نظارت بر آن شده‌ایم، توصیه کرد: از همه مردم می‌خواهیم از خرید آش و حلیم از پیاده‌روها، کنار پارک‌ها و ... خودداری کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۴۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بارها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظرهای متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.» اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.»

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آنها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه داروهای سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰(وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶(بیمه سلامت) گزارش دهند.

کد خبر 849168 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم کودکان بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • ضرورت افزایش مراکز معاینه فنی خودرو در شهرستان‌ها
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رایگان در همدان
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رايگان در همدان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب